08-03-2016

8 maart 2016

EEN WEEK IN DE BENCH

Boosie is alweer een week bij ons om te herstellen van zijn ongeluk. We zullen er nooit achter komen wat het voor ongeval geweest is: een aanrijding? Een val van een muur of dak? Boosie en zijn broer Bizzy zijn echte avonturiers. Ze klimmen op metershoge objecten of het niets is!
Geduld oefenen
De brokkenpiloot slijt zijn dagen geduldig in de bench. Natuurlijk wordt hij volop geaaid en geknuffeld, heeft hij speeltjes en wordt verwend met lekkere hapjes. Toch is het een saaie bedoening voor hem en hij snapt er natuurlijk helemaal niets van. Af en toe mag hij even op schoot. Maar na een poosje is hij dat beu en wil dan de omgeving gaan verkennen. En dát mag natuurlijk nog niet…
Ziekenbezoek
Gisteren kwam Bizzy op ziekenbezoek. Hoewel, Bizzy is na ooit drie dagen te zijn weggeweest erg voorzichtig geworden. Het viel dus mee dat hij zomaar naar binnen kwam! Boosie had ‘m gelijk in de gaten, maar Bizzy was veel te druk met het scannen van de omgeving. Hij zag zijn zieke broer in de bench helemaal niet en was snel weer weg. Dat was natuurlijk wel een beetje sneu voor Boosie. Gelukkig werd het weer goedgemaakt door de komst van baasje Wouter. Die komt elke dag even buurten om te kijken hoe het gaat met zijn grote vriend. Boosie zit er al op te wachten, heel leuk om te zien!
Nog een paar daagjes
We hebben afgesproken dat de patiënt vrijdag weer naar zijn eigen huis gaat. Daar blijft hij dan nog een paar daagjes in de bench tot de veertien dagen voorbij zijn. En dan maar hopen dat Bizzy zich niet ál te enthousiast op zijn verloren gewaande broer stort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.